Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O româncă a fost ucisă în Italia după ce a intervenit într-un conflict casnic

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie cu o româncă ucisă în Italia. Femeia de 55 de ani, din Gorj, a fost împușcată mortal de un vecin italian care cu doar câteva clipe înainte, trăsese în soția lui.

În cele din urmă, bărbatul s-a sinucis. Nevasta lui a supraviețuit atacului și este în comă indusă la spital.

Nu este clar deocamdată ce anume l-a împins pe bărbat să facă așa ceva. Româncă locuia de mai mult timp în Italia și îl cunoștea bine pe asasin, ba chiar lucrase, într-o vreme, pentru el.

Femeia de 55 de ani locuia într-o comună din Italia, Cerignola, de zece ani. Miercuri dimineață, s-au auzit împușcături din casa vecinului ei, un italian de 69 de ani.

Pesemne, românca a mers să vadă ce se petrece, mai ales că știa bine familia. Bărbatul a împușcat-o și pe ea, în abdomen, iar femeia s-a stins imediat. Apoi individul s-a sinucis.

Citește și
omar hayssam
Omar Hayssam, condamnat pentru terorism, a cerut să iasă din închisoare. Decizia judecătorilor

Tragedia s-a petrecut sub ochii soțului româncei, care era la câțiva metri distanță și a văzut-o pe femeie cum cade secerată.

Nimeni nu își explică de ce s-a ajuns la așa ceva, mai ales că între cele două familii se legase o prietenie. În plus, românii au muncit pentru o vreme la ferma italianului, după ce starea lui de sănătate se deteriorase.

Vecină: „Se ducea că era prietenă. Erau vecini de casă cum suntem și noi aici, cu italienii, cu nevastă-sa, că era în vârstă oamenii, iar ăla probabil nu era întreg la minte și se presupune că a vrut să o împuște pe nevasta lui și ea ar fi sărit. Nu știe nimeni ce a fost acolo și a împușcat o și pe ea. A împușcat o săraca.”

Soția italianului a supraviețuit împușcăturilor, dar este la spital în comă indusă.

La Curtișoara, în Gorj, celor care au cunoscut-o pe femeie nu le vine să creadă că s-a petrecut o asemenea nenorocire.

Localnic: „Avea un suflet bun, îmi scotea de fiecare dată la poartă mâncare gătită să mănânc. Dacă veneam în fiecare zi, în fiecare zi îmi dădea. Era o femeie bună la suflet, credincioasă.”

Localnică: „O femeie deosebită, frumoasă. A muncit mult, nu mult, foarte mult, ca să își facă casa care o au acolo. Am rămas cruciți și e tânără, nu are decât 55 de ani.”

De la mii de kilometri distanță, rudele din țară încearcă să afle ce s-a întâmplat. Deocamdată, familia nu a primit nicio informație oficială de la autoritățile italiene.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult