Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Român găsit mort într-un centru de detenție din Franța. Cine a alertat gardienii

Un tânăr român a fost găsit mort într-un centru de detenţie administrativă din Vincennes. Decesul a fost semnalat de colegul de celulă.

Un bărbat de 20 de ani, de origine română, a fost găsit mort, luni, în centrul de detenție, unde sunt adăpostiți migranții înainte de a fi expulzați din țară. În urma incidentului, a fost deschisă o anchetă, scrie letelegramme.fr.

O sursă apropiată anchetei a declarat: “Bărbatul a ajuns aici sâmbătă. Nu s-au înregistrat incidente sau violențe între gardieni sau deținuți. Alerta a fost data de unul dintre colegii săi de celulă, după ce a observant că nu mai mișca în pat.”

Potrivit martorului, românul nu ar fi dormit de 2 zile, timp în care a luat mai multe pastille. Anchetatorii spun că bărbatul a consultat un medic înainte de a ajunge în centrul de detenție, însă nu a fost depistată nicio problemă de sănătate care să ducă la deces.

Aproximativ 220 de persoane sunt reţinute la CRA Vincennes, cu o capacitate de 239 de locuri, potrivit Asociaţiei Serviciului Social Familial al Migranţilor (ASSFAM), prezentă în centrul în care sunt plasaţi migranţi care fac obiectul unei proceduri de expulzare.

Citește și
Jack Campbell
Ultimele cuvinte ale unui deținut executat pe scaunul electric. Scăpase de moarte de mai multe ori

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!   

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult