Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Resturi dintr-un cadavru, găsite pe fuselajul unui avion de pasageri. Pe cine ucisese pilotul

Un avion care decola de pe aeroportul Şeremetievo din Moscova a călcat un cetăţean armean care se afla din motive încă neelucidat pe pistă.

Incidentul a avut loc marţi seară, când o cursă Moscova-Atena care decola de pe Aeroportul Internaţional Şeremetievo a călcat un bărbat ce ajunsese pe pistă. Comitetul pentru Investigaţii (Sledkom) a stabilit că omul a fost lovit de trenul de aterizare al aeronavei Boeing 737, scrie Moscow Times.

Până acum, anchetatorii au stabilit identitatea omului – Albert Iepremian, un cetăţean armean de 25 de ani. Acesta se îmbarcase pentru un zbor Moscova-Erevan, dar în loc să urce în autobuzul care îl ducea la avion, se pare că a fugit pe pistă. Pilotul avionului ce se îndrepta spre Grecia l-a călcat fără să îşi dea seama, din cauza întunericului.

Anterior, bărbatul provocase o bătaie la bordul unui zbor ce îl aducea de la Madrid. El urma să fie deportat în Armenia.

Resturi din cadavrul bărbatului ucis au fost descoperite pe fuselajul avionului după ce a aterizat la Atena. Ca urmare, aeronava a fost oprită la sol.

Citește și
LOT Polish Airlines
Pasagerii unui avion au făcut chetă pentru a putea decola avionul. Ce piesă lipsea aeronavei

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult