Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Captură record. „Monstrul” de peste 800 de kg prins de un grup de vânători din Mississippi

O creatură uriașă, capturată în Mississippi, a doborât recordul pentru cel mai mare aligator prins vreodată în acest stat.

Lungimea sa - 4,3434 m - este uimitoare. De asemenea, aligatorul capturat în cea de-a doua zi a sezonului de vânătoare din Mississippi cântărea 802,5 kilograme și avea o circumferință a burții de 66 de centimetri, potrivit Departamentului pentru Viață Sălbatică, Pescuit și Parcuri din Mississippi, citat de Miami Herald.

Precedentul record a fost înregistrat în 2017, când un grup a capturat un aligator care avea 4,2862 m și cântărea 766,5 kilograme, potrivit Super Talk Mississippi News.

Departamentul a precizat că aligatorul care a depășit recordul din 2017 a fost capturat sâmbătă, 26 august, de patru vânători și a fost găsit în râul Yazoo.

Citește și
Joe Biden
SUA se implică în accidentul aviatic în care a murit Evgheni Prigojin. Anunțul făcut de Joe Biden

„Material de coșmar!” a comentat o femeie pe Facebook.

„Nici măcar nu pot începe să-mi imaginez ceva atât de mare acolo”, a spus un alt comentator.

Grupul s-a chinuit șapte ore pentru a urca aligatorul pe barca lor, a declarat Don Woods, unul dintre vânători. El a numit excursia „epuizantă din punct de vedere mental".

„L-am agățat de opt sau nouă ori și el tot scăpa”, a spus Woods. „Se cobora, se așeza și apoi își lua zborul. Se tot ducea pe sub bușteni. Știa ce face. Lucrul cel mai nebunesc este că a rămas în același loc”.

Sezonul de vânătoare de aligatori în apele publice se desfășoară în perioada 25 august-4 septembrie în Mississippi. Statul a desfășurat pentru prima dată vânătoarea sportivă de aligatori în 2005.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult