Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Răsturnare de situație în cazul bebelușului găsit mort în fântână, în Brăila. Cum a murit de fapt

Caz cutremurător într-o comună din judeţul Brăila după ce o tânără de 24 de ani a sunat la poliţie în urmă cu două săptămâni şi a anunţat că şi-a găsit bebelușul de numai şase zile mort, în fântâna din curtea casei.

În urma autopsiei s-a stabilit că decesul pruncului de doar 6 zile a survenit în urma unei pneumonii. Ancheta continuă însă, pentru a se stabili cine l-a aruncat pe micuţul decedat în fântână, mama susţinând în faţa anchetatorilor că cineva i l-a răpit. Anchetatorii însă nu sunt convinşi de asta şi continuă să cerceteze, relatează obiectivbr.ro. Dacă se stabileşte că tânăra mamă a aruncat trupul pruncului în fântână, ea poate fi acuzată de fapte penale, chiar dacă nu este vorba despre omor.

La jumătatea lunii august tânăra de 24 de ani a sunat la 112 şi a anunţat că nu îşi mai găseşte copilaşul.

Mama copilului: "I-am dat piept, l-am schimbat, l-am pus în pătuţ, a adormit şi, când am venit, în timp de 10 minute, copilul nu mai era în casă. Prima dată am cotrobăit toată casa, prin fundul grădinii şi, după aceea, un vecin a zis "Ia uitaţi-vă în fântână!" şi, când s-a uitat în fântână, copilaşul era în fântână."

Bunica copilului: "Am ieşit toţi, şi vecinii de pe aici, s-au uitat cu lanternele prin grădină. Când dă capacul la o parte, băiatul era în fântână.”

Martor: "A urlat că nu mai găseşte copilul. Am căutat peste tot prin casă, am căutat peste tot prin iarbă, vreo jumătate de oră."

Devastat de veste, tatăl nou-născutului a venit de la Londra, unde era plecat la muncă. Familia mai are trei copii, de 2, 4 şi 6 ani.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult