Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Protestatarul francez bătut de 8 poliţişti riscă să-şi piardă un ochi. Reacţia Guvernului

Franţa este scandalizată după ce ai mulți polițiști au fost filmaţi în timp ce lovesc cu sălbăticie un protestatar rămas singur pe străzi.

Agenții, care purtau căști și scuturi, au alergat pe urmele protestatarului, identificta ulterior ca Mehdi K, în vârstă de 20 de ani. În imaginile filmate de un martor se vede cum l-au doborât la pământ și au început să-l lovească cu brutalitate. 8 agenți au împărțit lovituri tânărului prezent la protest.

Parchetul din Paris a anunţat deschiderea unei  anchete în acest caz, care va fi realizată de Inspecţia Generală a Poliţiei. Toţi cei 8 agenţi vor fi verificaţi.

Avocatul protestatarului bătut afirmă că a depus marţi dimineaţă o plângere penală şi că Mehdi are răni grave şi riscă să-şi piardă ochiul stâng. Omul ar fi fost deja operat şi va avea nevoie de o nouă intervenţie chirurgicală. Pe de altă parte, martori citaţi de Liberation spun că Mehdi nu este victima din imaginile respective.

Clipul a devenit viral în urma protestelor violente de sâmbătă, după ce manifestanții au ocupat centrul orașului Paris, au incendiat mașini, au distrus vitrinele magazinelor și au vandalizat Arcul de Triumf cu mesaje de tip grafitti.

Citește și
roman suedia
Românul ucis în Suedia de doi adolescenți a fost înmormântat în Bacău. Cine a venit la slujbă

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult