Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prostituată din România înjunghiată mortal într-un bordel din Germania. Cine este agresorul

O prostituată din România a fost înjunghiată mortal într-un bordel din Moers, lângă Duisburg, în timpul unui conflict sângeros în care au fost implicate trei persoane.

 

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 6 aprilie. Atunci, polițiștii germani au fost chemați la o casă de toleranță. Sosiți la fața locului, polițiștii au constatat că o prostituată din România fusese înjunghiată de mai multe ori și era inconștientă, iar a doua femeie, de asemenea, damă de companie, era în stare gravă, relatează waz.de.

Agresorul se afla la locul incidentului și a fost reținut de Poliție.

Potrivit investigațiilor, scandalul a izbucnit în jurul orei 22:00. Atunci, un bărbat de 46 de ani, român, a venit să discute cu fosta parteneră de viață, o prostituată de 31 de ani. Discuția a degenerat, iar bărbatul a scos un cuțit și și-a înjunghiat fosta parteneră.

Citește și
mascati
Percheziţii la interlopi din Prahova. Furau metale şi carburanţi şi făceau proxenetism

O altă româncă, de 38 de ani, a sărit în ajutorul colegei ei, dar a fost și ea înjunghiată.

Ambele au reușit să fugă și s-au ascuns într-un restaurant din apropiere, de unde au fost anunțate forțele de intervenție.

Românca de 38 de ani a decedat la scurt timp, la spital, din cauza numeroaselor leziuni înjunghiate din inimă și plămâni. 

Femeia de 31 de ani, fosta parteneră a agresorului, este internată în spital, în stare gravă.

Procurorul Sebastian Noé a declarat pentru sursa citată că motivul atacului a fost disputa pentru custodia copilului pe care bărbatul îl avea cu românca în vârstă de 31 de ani.

Bărbatul a fost arestat și este acuzat de crimă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult