Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Profesoară declarată vinovată după ce i-a trimis imagini deocheate elevului său. I-a scris ceva umilitor despre soțul ei

O profesoară de 35 de ani a fost declarată vinovată după ce a trimis unui elev imagini cu ea în timpul unei partide de amor.

Femeia de 35 de ani are chiar ea trei copii mici, dar asta nu a împiedicat-o să se expună într-un mod complet indecent în fața elevului ei adolescent. Soțul profesoarei a declarat, potrivit The Sun, că este alături de ea până la capăt, mai ales că ea a atacat cu apel sentința de marți.

Jurații Tribunalului din Aylesbury au apreciat că profesoara Kandice Barber este vinovată de comiterea unei infracțiuni de natură sexuală implicând minori, întrucât i-a trimis adolescentului de 15 ani, pe Snapchat, fotografii cu ea topless, dar și în timp ce se masturba, arată sursa citată.

La pronunțarea verdictului, soțul ei, Daniel, care este curier, a spus că o susține și îi va sta alături indiferent ce se va întâmpla.

„Daniel și Kandice traversau o perioadă dificilă când s-a întâmplat. Dar acum vor doar să-și trăiască viața și să-și rezolve problemele. Mulți se întreabă cum de un bărbat poate să suporte această situație” a declarat o sursă apropiată familiei.

Citește și
regina a frumusetii
O fostă „regină a frumuseții” și profesoară, condamnată la 2 ani de închisoare, după ce a trimis poze indecente unui elev

„Într-un mesaj, profesoara i-a spus elevului de 15 ani că are un penis mai mare decât soțul ei” arată documentele Curții.

Daniel, în vârstă de 38 de ani, i-a rămas devotat soției sale și a fost alături de ea, în sala de judecată, la fiecare termen al procesului, ba chiar a și depus mărturie în favoarea ei.

„A fost acuzată că a făcut sex cu acel elev. Ea mi-a spus doar că a încercat să-l ajute cu problemele sale, iar cu privire la fotografie, cineva i-a spart contul de Snapchat, trimițând poza. Soția mea avea pe telefon imagini intime” a spus bărbatul.

A fost achitată de acuzația de sex cu minori

Profesoara a fost achitată de acuzația că ar fi determinat minorul să facă sex cu ea, dar a fost găsită vinovată pentru celelalte capete de acuzare.

O rejudecare a procesului cu privire la infracțiunile reținute în sarcina ei va avea loc în ianuarie anul viitor.

Potrivit informațiilor prezentate la proces, ea a început să-i trimită mesaje deocheate elevului în septembrie 2018, iar acesta susține că l-a luat o dată cu mașina și au mers pe un câmp unde au făcut sex.

Fotografiile intime ale profesoarei, inclusiv una în care a fost fotografiată la duș, circulă deja printre elevii de la școală.

Femeia a mai declarat că băiatul de 15 ani i-ar fi spart telefonul, obținând imaginile intime și a negat totul la început, dar a recunoscut ulterior că i-ar fi trimis fotografiile în fața unui asistent social.

Adolescentul a negat și el la început așa-zisa relație cu profesoara, spunând că aceasta i-a zis că a rămas însărcinată cu el și s-a temut că va naște la închisoare. Femeia a pierdut însă sarcina, spunând apoi că rămăsese gravidă cu soțul ei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult