Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primele mărturii ale fetei torturate de iubit: „Nu avea prenadez în casă și a început să mă bată”

Tânăra de 17 ani din Ploiești, bătută și torturată de iubit, a făcut primele declarații despre comportamentul brutal al acestuia.

 

Robert, un tânăr în vârstă de 20 de ani din Ploiești, a fost reținut de poliție, după ce a publicat pe rețelele de socializare filmulețe cu momentele în care își abuza iubita minoră. Din imagini se poate observa cum fata este obligată să-i sărute mâinile și picioare acestuia, după ce el o umple de sânge.

Cei doi erau împreună de un an, însă fata susține că problemele au început de câteva luni.

„Avem împreună un an de zile, dar certurile şi bătăile au început de două luni. Acum m-a ameninţat cu cuţitul la gât, m-a tăiat la mână, mi-a spart pahare în cap, m-a băgat în cadă. M-a pus să îi pup mâinile. Ultima oară m-a lovit de la sevraj. Nu avea nici prenadez, nicio ţigară în casă şi a început să mă bată. Că el nu are ce să consume, că el nu are nimic şi toţi nervii i-au picat pe mine”, a mărturisit tânăra, pentru Ph-online.

Citește și
Santaj Dambovita
Tânără răpită de pe stradă și șantajată de fostul iubit. Ce l-a înfuriat

Potrivit observatorulph.ro, vecinii știau că tânărul este foarte agresiv. El este cercetat pentru violență în familie și violarea vieții private.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult