Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prima reacție a rudelor tinerei care a fost incendiată de iubit: "E un monstru"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ies la iveală detalii cutremurătoare după ce o tânără de numai 21 de ani din Buzău a fost găsită carbonizată în apartamentul ei distrus de flăcări.

Potrivit autorităților, focul a fost pus intenționat de fostul iubit, nervos că victima a contactat-o pe actuală lui iubita. Bărbatul a fost deja arestat preventiv pentru omor calificat.

Tânărul a recunoscut că s-a certat cu fosta iubită, chiar în noaptea în care aceasta a organizat o petrecere la ea acasă. După ce au plecat musafirii, bărbatul s-a întors în locuință și i-a reproșat fetei că intervine în relația lui din prezent. Nervos peste măsură, ar fi dat foc apartamentului și a fugit.

Valerică Văsîi, prim procuror adjunct Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău: "În urmă necropsiei a reieșit că fata era în viață în timpul incendiului, a murit în urmă intoxicării cu fum."

Vecin: "Ieri dimineață, sâmbătă, ne-au zis ieșiți afară că aveți foc la ultimul etaj. Nu au putut interveni pe afară și au urcat pe scări. Au găsit în casă un cadavru, o fată care era carbonizată. Se cam petreceau pe aici niște treburi care se auzeau, nu ne-am băgat că erau tineri. "

Citește și
suspect retinut
Tânără arsă de vie de fostul iubit. Ce l-a înfuriat pe bărbatul din Buzău

Acum, tânărul răzbunător a fost încătușat și este acuzat de omor calificat.

Nelu Dodan, unchiul tinerei decedate: "Ca orice copil rămas în țară și părinții plecați la muncă, viața te mai duce și pe căi mai... prin discoteci, mai prin.. că viața din ziua de azi... Nu m-am așteptat la așa ceva. Este un monstru, nu om. Cum ea a murit, să stea în pușcărie pe viață."

Fata locuia singură în apartamentul cumpărat de mama ei, care muncește în Italia. Duminică seară, femeia se întoarce în țară, pentru a-și înmormânta fiica.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult