Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prima declaraţie a tânărului care a intrat cu maşina în oameni, în Brăila. Ce explicaţie a dat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tânărul care a secerat cu mașina 9 oameni în Brăila și a înjunghiat încă unul a ajuns în faţa anchetatorilor şi a dat prima declaraţie.

El le-a spus luni anchetatorilor că își regretă fapta și că nu își mai amintește decât fragmente. Procurorii au obținut arestarea lui, pentru tentativă de omor calificat și tâlhărie.

Tatăl lui susține însă că ar fi fost și drogat - de cineva din anturajul său - şi nu doar băut. Suspectul era cunoscut în Brăila ca o persoană violentă și fusese condamnat în trecut pentru lovire.

Escortat de doi poliţişti, tânărul de 20 de ani a intrat în grabă în sediul Parchetului din Brăila şi nu a vrut să spună de ce a lovit la întâmplare cu maşina mai mulţi trecători. Imaginile camerelor de suvraveghere arata - spun anchetatorii - că ar fi dat intenţionat peste victime.

Pe şoseaua de centură a Brăilei - într-o zonă unde drumul era drept - suspectul a tras brusc de volan şi a intrat în doi bărbaţi pe de trotuar. Fără să îi pese de răniţi, şi-a continuat cursă nebună.

Citește și
atacator Braila
Starea celor doi pietoni loviţi intenţionat cu maşina de atacatorul de la mall-ul din Brăila

Două minute mai târziu, ajuns în faţa celui mai mare centru comercial din oraş, tânărul a lovit din nou. Şapte oameni - între care doi copii, de 11 şi respectiv 13 ani - au căzut seceraţi de maşina lui la intrarea în centru. "Vreau să curgă sânge pentru România", a strigat tânărul apoi.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult