Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Preotul care participa la orgii, reprimit în Biserica Catolică. A implorat să fie iertat

Preotul italian care a întreţinut raporturi sexuale cu 13 femei și a participat la orgii organizate de un alt preot a fost reprimit în cadrul Bisericii Catolice după ce a trait un an printre “cei săraci”.

Părintele Roberto Cavazzana, de 43 de ani, a participat la petreceri sexuale organizate de un alt preot, în timpul cărora a întreţinut raporturi sexuale cu 13 femei, scrie Daily Mail.

Presa italiană au relatat pe larg şi despre prietenia lui cu modelul şi prezentatoarea TV Belen Rodriguez. Într-un interviu acordat revistei Sette, ea a spus că Roberto Cavazzana este "un preot foarte modern, dar şi un bărbat foarte frumos".

Preotul care a organizat orgiile la care a participat Roberto Cavazzana a fost exclus din clerul italian anul trecut, după ce a ajuns la o înţelegere cu autorităţile în privinţa pedepsei sale de un an de închisoare cu suspendare, pe care o primise după ce a fost judecat pentru agresarea şi ameninţarea unei foste iubite.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

Citește și
mănăstire năvodari
Motivul pentru care un stareț nu poate fi înmormântat la mănăstirea pe care a ctitorit-o

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult