Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prăpăd pe o șosea din Mureș. Salvatorii au găsit un morman uriaş de fiare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Prăpăd joi seară pe o şosea din judeţul Mureş. Un TIR încărcat cu fier vechi s-a ciocnit cu un vehicul care transporta două maşini aduse din străinătate, apoi s-a răsturnat.

În urma accidentului, a fost avariat şi un automobil parcat, iar un gard a fost distrus. Numai norocul a făcut să nu fie niciun pieton în zonă, în acele momente. Singurul care a ajuns la spital este şoferul auto-utilitarei, care - spun martorii - circulă regulamentar.

Scenele s-au derulat pe Drumul European 60, în localitatea Cipău, din Mureş. Martorii povestesc că şoferul tirului ar fi intrat cu viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul, iar mastodontul s-a răsturnat.

În cădere, una dintre remorcile încărcate cu fier vechi a strivit o auto-utilitara ce transporta doua autoturisme, iar cealaltă a acroşat un automobil parcat, a dărâmat un gard şi s-a oprit în curtea unui localnic.

Localnic: "Probabil a avut viteză, a pus frână după curbă, a intrat în derapaj şi a lovit tot ce a fost în faţă. Astea de aici erau pe trailer, probabil, şi încă una aia a scăpat că s-a oprit. Dacă eram pe trotuar eram mort."

Citește și
Accident cu 3 maşini pe DN1, la Buşteni. Şase oameni au ajuns la spital
Accident cu 3 maşini pe DN1, la Buşteni. Şase oameni au ajuns la spital

Salvatorii au găsit la faţa locului un morman uriaş de fiare - maşini îndoite şi o mulţime de bucăţi de metal împrăştiate pe şosea.

Grama Ioan, Servicii Voluntare și Private pentru Situații de Urgență: "De nedescris, un carambol, era o persoană încarcerată într-o autoutilitară care aducea maşini din Germania. Camionul care transporta fier vechi cu o remorcă după el a intrat în balans şi s-o întâmplat incidetul. Remorca a intrat în grădină."

Şoferul rănit a fost transportat la spitalul din Târgu Mureş şi a rămas internat. Celălalt conducător auto a fost testat de poliţişti şi nu consumase alcool.

Din cauza accidentului, traficul în zona a fost blocat timp de 3 ore.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult