Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Povestea unui câine credincios. Și-a păzit stăpânul mort chiar și în fața ambulanței

Your browser doesn't support HTML5 video.

Părăsit de soție și lipsit de prieteni, un bărbat de 59 de ani, din județul Vaslui a murit singur, în apartament, vegheat doar de câinele sau credincios.

Omul avea mai multe afecțiuni cardiace și vecinii presupun că a fost doborât de căldura insuportabilă.

Medicii spun că decesul s-ar fi produs la sfârșitul săptămânii trecute. Înainte de a ajunge în casă, au fost nevoiți să tranchilizeze câinele care-și apăra stăpânul și, din păcate, animalul a fost dus la ecarisaj.

Bărbatul locuia singur, într-un apartament de la etajul 4, iar unicul lui prieten credincios era câinele pe care îl avea de mai mulți ani. Când mama lui, alertată de vecini, a încercat să intre în casă, patrupedul a început să latre și femeia a sunat la 112, ca să fie ajutată de cineva.

Doctor Dan Ungureanu, SAJ Vaslui: ”Echipajul nu a putut intra, inițial, în locuință, din cauza unui câine mare care păzea locuința. A fost nevoie de intervenția celor de la primărie pentru a calma acest câine. În momentul în care echipajul a intrat în casă a găsit pacientul decedat. Nu putem exclude drept cauză a acestui deces să fie și canicula. ”

Citește și
lebada
O lebădă a atacat şi ucis un câine într-un parc din Dublin sub privirile oamenilor

Câinele a ajuns, în final, la ecarisaj, după ce a fost tranchilizat. Vecinii spun că și-a vegheat stăpânul, fără să facă niciun zgomot în apartament și a lătrat doar în clipa în care cineva a forțat ușa.

Legiștii urmează să stabilească cu precizie cauza morții, iar doctorii ne atrag atenția că în zilele caniculare ale verii este bine să îi vizităm pe cei care sunt singuri sau neputincioși.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult