Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Poveste de groază. Un bărbat de 80 de ani, bănuit că a violat o copilă de 6 ani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz pe cât de şocant, pe atât de scandalos, petrecut în judeţul Hunedoara.

Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional. O fetiţă de numai 6 ani ar fi fost agresată sexual de un vecin în vârstă de 80 de ani care avea grijă de ea în timp ce părinţii erau la câmp. Principalul suspect a fost dus la audieri.

Cel mai probabil de frică, fetiţa, nu a povestit nimic familiei până acum deşi totul s-a petrecut în urmă cu aproximativ o lună. Părinţii fetiţei erau chiar vecini cu bărbatul de 80 de ani. Copila s-a plâns doar de dureri de burtă aşa că a fost dusă de mama la Spitalul din Brad pentru un consult. Aici, medicii au constatat că fetiţa avea urme din care reieşea un abuz sexual aşa că au anunţat poliţiştii.

Agenţii s-au autosesizat, în lipsa unei plângeri prealabile din partea părinţilor care nu au bănuit până atunci nimic. Pe fir au intrat şi inspectorii de la Protecţia Copilului care au început ancheta proprie. Anchetatorii au decis să o supună pe minoră unei expertize medico-legale, iar dacă bănuielile acestora se vor adeveri, bărbatul ar putea fi acuzat de agresiune sexuală. Psihologii amintesc faptul că părinţii trebuie să păstreze o legătură apropiată cu cei mici, astfel încât aceştia să aibă încredere să le povestească dacă li se întâmplă ceva rău.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult