Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Poliţistul din Oraviţa şi-ar fi ucis iubita, după care s-ar fi sinucis. Ce au găsit anchetatorii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz şocant în Oraviţa, judeţul Caras Severin. Un poliţist şi-ar fi ucis iubita după care s-ar fi sinucis. Trupurile au fost descoperite în locuinţa cuplului.

Înfricoşător este că numai anul acesta au fost cel puţin 5 situaţii în care agenţi sau ofiţeri din rândul forţelor de ordine şi-au pierdut controlul şi au fost implicaţi în incidente violente.

Unii dintre ei şi-au asasinat partenerele, copiii sau alţi apropiaţi. Povestea de acum ridică un semn de întrebare cu privire la felul în care sunt pregătiţi şi verificaţi cei care ar trebui să ne apere. Şi mai ales, de ce şefii sau psihologii instituţiilor în cadrul cărora aceştia lucrează nu sesizează nimic înainte să fie prea târziu. 

 

Din primele cercetări tragedia s-ar fi petrecut dimineaţa, chiar în apartamentul în care locuiau. Mama femeii şi-a sunat fiica însă aceasta nu i-a răspuns. A mers la bloc şi vâzând că nimeni nu îi deschide, a chemat pompierii.

Citește și
politia de frontiera
Polițist de frontieră, găsit mort la birou. Ipoteza şocantă a autorităților

Aceştia au descoperit cele două trupuri, fără viaţă. Poliţistul şi iubita lui aveau o fetiţă în vârstă de un an şi două luni.

Colegii bărbatului sunt şocaţi de cele întâmplate şi au numai vorbe de laudă la adresa lui. Specialiştii sunt însă de părere că multe afecţiuni nu pot fi descoperite la testările clasice.

Bianca-Lidia Brândusa, psiholog: "Aceste teste nu sunt specifice, adică nu urmăresc să descopere anumite tulburări pentru că aceste teste nu pot merge în profunzime, iar ca să descoperim o patologie, adică o problema atât de gravă, este nevoie să mergem pe un barem de teste specific acestei problematici".

Bărbatul era încadrat în Poliţia Romana din martie 2002.

Pompierii veniţi la faţa locului au spart uşa şi i-au găsit pe ambii fără suflare. Procurorii au confirmat că bărbatul şi-a omorât iubita, apoi şi-a luat viaţa şi totul s-a intamplat joi dimineaţă. Motivele nu au fost încă stabilite, iar anchetatorii vor audia mai mulţi martori, apropiaţi şi rude pentru a lămuri ce anume s-a petrecut în locuinţa lor. Femeia avea 33 de ani şi muncea la un restaurant din oraş.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult