Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Piloți acuzați că au drogat și au violat însoțitoarele de zbor. Răspunsul companiei

Două femei care fac parte dintr-un echipaj de zbor al companiei JetBlue au avut parte de un coșmar în timpul liber dintre două curse.

Aeronava cu care femeile au zburat a efectuat o cursă de la Washington la San Juan, Puerto Rico, iar aici trebuiau să se odihnească o noapte, într-o cameră de hotel, potrivit Washington Post

Însă excursia lor s-a transformat într-un adevărat coșmar, după ce au fost drogate de doi dintre piloții companiei de zbor.

Mai mult, femeile au declarat au fost violate de unul dintre piloți și l-au acuzat că le-au dat în mod „intenționat” o boală cu transmitere sexuală.

În urma acuzațiilor făcute, compania JetBlue nu a luat măsuri legale în cazul celor doi piloți. „Piloții nu au fost suspendați. Aceștia au lucrat în continuare”, spune avocatul femeilor.

Citește și
Tarom - Agerpres
Pasageri debarcați dintr-un avion Tarom, cu destinația Tel Aviv. Ce s-a descoperit la bord

„Încercăm să creăm un mediu de lucru respectuos pentru toți membri echipajelor de zbor, în care să se simtă în siguranță”, spune compania aeriană JetBlue.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult