Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Petiţie împotriva tânărului care şi-a torturat iubita. Ce au cerut mii de oameni

O petiţie online creată sâmbătă a devenit în nici 24 de ore cea mai populară printre utilizatorii de Internet din România.

Cazul fetei de 17 ani din Ploiești, bătută și torturată de iubit, a dus la crearea unei petiţii online prin care se cere ca bărbatul să fie condamnat la închisoare pe viaţă. În nici 24 de ore, petiţia a strâns peste 23.000 de semnături şi a devenit cea mai populară din ultima lună, fiind distribuită pe Facebook de circa 35.000 de utilizatori.

Cei care au semnat petiţia îl descriu pe tânărul din Ploieşti drept „monstru” şi „animal” şi spun că „nu este normal să scape nepedepsit”. Robert, un tânăr în vârstă de 20 de ani din Ploiești, a fost reținut de poliție, după ce a publicat pe rețelele de socializare filmulețe cu momentele în care își abuza iubita minoră. Din imagini se poate observa cum fata este obligată să-i sărute mâinile și picioare acestuia, după ce el o umple de sânge. Cei doi erau împreună de un an, însă fata susține că problemele au început doar de câteva luni.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citește și
tanara maltratata
Tânără din România, torturată și umilită de iubit, care a filmat toată scena

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult