Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pensionar spulberat de o maşină în timp ce mergea pe şosea. "Circula aşa, ca bătrânii"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Accident mortal sâmbătă seară în județul Bistrița-Năsăud. Un bătrân de 82 de ani, aflat pe marginea drumului, a fost spulberat de o mașină condusă de un cadru militar.

Victima, transportată la spital, a fost resuscitată de mai multe ori, dar nu a putut fi salvată. Omul în vârstă de 82 de ani locuia singur într-o gospodărie din comună Bistriţă Bârgăului şi obişnuia să meargă în fiecare seară la magazinul din apropiere pentru a-şi face cumpărăturile, spun vecinii. De această dată însă, în timp ce se afla pe marginea şoselei, a fost izbit puternic de o maşină condusă de un cadru militar.

"Un bătrânel se deplasa mai pe mijlocul drumului şi asta cu maşina nu l-a văzut. Nu audea el bine, mai în vârstă, circula aşa, ca bătrânii”, spune un vecin

Autoturismul care l-a spulberat pe bărbat s-a oprit apoi într-un stâlp. Medicii ajunşi la faţa locului au încercat să îl salveze pe bătrân şi l-au transportat la spital.

Dr. Cristian Petruțiu - medic SMURD: "Un pacient în stopcardiorespirator, victima unui accident de circulaţie cu politraumatism şi cu traumatism cervical. A fost resuscitat, dar a intrat iar în stop şi momentan este resuscitat pentru a 5 a oară."

Citește și
ranit in ambulanta
Accident cu un mort şi 4 răniţi, în Arad. Un copil a ajuns la spital

În cele din urmă, doctorii au declarat decesul. Conducătorul auto a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ."

Poliţiştii continua cercetările în acest caz.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult