Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pedepsele primite de îngrijitoarele care au bătut o elevă cu deficienţe de auz

Your browser doesn't support HTML5 video.

După cinci luni de la scenele scandaloase care s-au petrecut în liceul pentru copii cu deficienţe de auz din Cluj-Napoca, Ministerul educaţiei a anunţat şi măsurile disciplinare.

Supraveghetoarea de noapte care a bătut-o pe faţă de clasa a VII-a, a fost concediată, iar cea de-a doua îngrijitoare implicată în scandal, a rămas cu 15% din salariu mai puţin, pe o perioadă de trei luni.

Imediat după incident, Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități a preluat cazul şi a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj, Ministerul Educației și Inspectoratul Școlar Județean. În urma anchetei s-a stabilit ca îngrijitoarea nu mai are dreptul să stea în preajma copiilor, aşa că i s-a desfăcut contractul de muncă. C

ea de-a doua supraveghetoare care a fost martoră la abuzuri a fost sancţionata cu tăierea salariului pe trei luni cu 15%.

În luna iunie la liceul pentru copii cu deficienţe de auz din Cluj-Napoca o faţă de clasa a VII-a a fost bătută cumplit de o îngrijitoare, iar un alt elev a filmat totul. Agresoarea, furioasă ca eleva nu o ascultă, s-a năpustit asupra ei cu pumnii şi i-a vorbit extrem de urât.

Citește și
poliţie Italia
Româncă bătută până la leşin cu cheia franceză de o italiancă. Motivul atacului

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult