Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pacientă rănită de un glonţ rătăcit în timp era în spital. Riscă să rămână oarbă

Incident şocant în zona Niteroi din Rio de Janeiro, unde o femeie a fost împuşcată în faţă în timp ce se recupera pe un pat de spital.

O femeie a fost rănită sâmbătă de un glonţ rătăcit în spitalul în care era internată, într-una din suburbiile din Rio de Janeiro cele mai afectate de violenţă, a anunţat poliţia braziliană citată de AFP.

Femeia, în vârstă de 61 de ani, a fost rănită la faţă şi este într-o stare stabilă, dar riscă, potrivit rudelor, să-şi piardă total sau parţial vederea.

Televiziunea G1 a difuzat o fotografie cu gaura făcută de glonţ într-un geam al spitalului în care femeia, internată de 18 zile, se recupera după o intervenţie chirurgicală.

Mai multe zone urbane din apropierea oraşului Rio sunt afectate zilnic de violenţe cu schimburi de focuri între poliţie şi grupuri de narcotraficanţi.

Citește și
Nikos Kotzias
Scrisoare ameninţătoare, trimisă ministrului de externe grec cu un glonţ în interior

Numeroşi trecători, oameni aflaţi adesea departe de aceste confruntări, sunt răniţi de gloanţe rătăcite.

Un raport publicat în această săptămână a indicat că rata criminalităţii în Brazilia a atins un nou record, cu peste şapte asasinate pe oră, şi un total de aproape 64.000 de omucideri în 2017.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult