Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ororile comise de un tânăr după ce şi-a văzut fosta iubită cu altul. 5 oameni au murit

Autoritățile din Austria au arestat, duminică (6 octombrie), un bărbat în vârstă de 25 de ani, după ce și-a ucis fosta iubită, pe familia acesteia și noul ei iubit.

Potrivit poliției din orașul stațiunii Kitzbuehel, crimele s-au petrecut după ce bărbatul a mers duminică la primele ore ale dimineții la casa fostei sale prietene și i-a ucis pe rând pe tatăl, fratele și mama fostei sale iubite. Ulterior, a împușcat-o pe acesta și pe noul ei partener.

În cadrul unei conferințe de presă, duminică dimineață, autoritățile au declarat că după crime bărbatul s-a îndreptat direct la secția de poliție, unde a mărturisit crimele.

Totul a pornit de la faptul că bărbatul și-a văzut fosta iubită cu noul iubit în noaptea precedentă la un restaurant, a transmis poliția în cadrul conferinței de presă.

"Nu am avut niciodată o tragedie atât de incredibilă în Kitzbuehel", a declarat primarul Klaus Winkler pentru ziarul austriac Kurier, relatează Fox News.

Citește și
Persoane fără adăpost din SUA, ucise în timp ce dormeau
Persoane fără adăpost din New York, ucise în timp ce dormeau. Cine ar fi atacatorul

Crimele au lăsat orașul în jur de 8.000 de locuitori în stare de șoc. Comunitatea situată în apropiere de Innsbruck găzduiește mai multe celebrități germane și este locația faimoasei curse de schi în jos a Cupei Mondiale Hahnenkamm.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult