Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără și iubitul ei au dat foc apartamentului unei mătuși, cu două verișoare înăuntru, din cauza unei moșteniri

Your browser doesn't support HTML5 video.

După un scandal în familie, legat de o moştenire, o tânără de 21 de ani şi partenerul ei au pus la cale un plan diabolic.

Cei doi au incendiat un apartament din Botoşani, dar înăuntru se aflau verişoarele tinerei, o fetiţă de 3 ani şi o fată de 19. Numai printr-o minune, surorile au reuşit să scape nevătămate, însă locuinţa este complet distrusă.

Apartamentul distrus este al mamei celor două fete, mătuşă a tinerei de 21 de ani. Bunicul lor i l-a lăsat moştenire femeii cu copii, însă neînţelegerile dintre rude au escaladat până la acest episod nebunesc.

Tânără de 21 de ani şi iubitul ei de 26 de ani ar fi vrut să se răzbune. Au incendiat apartamentul, însă fetele au simţit la timp mirosul puternic de carburant şi au reuşit să iasă din casă. Flăcările au distrus însă tot apartamentul, iar pagubele sunt estimate la 35 de mii de euro. Acum, cei doi suspecţi sunt arestaţi – bărbatul, în arest preventiv pentru 30 de zile, iar iubita sa în arest la domiciliu, pentru că are acasă un bebeluş de câteva luni.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult