Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără de 17 ani i-a dat să fumeze marijuana unui bebeluș. Individa a filmat totul

Naledi Roberts,17 ani, din SUA, a fost arestată, vineri, 24 martie, după ce oamenii legii au descoperit o filmare în care aceasta a pus o țigară cu marijuana în gura unui bebeluș.

Inițial, ea le-a spus oamenilor legii că a fumat marijuana în apropierea copilului, o fetiță de un an, de care trebuia să aibă grijă și care e fiica pretenei sale în vârstă de 16 ani.

După ce polițiștii i-au arătat filmarea, ea a recunoscut că a pus țigara în gura bebelușului.

În filmarea respectivă, Naledi Roberts poate fi văzută în timp ce pune țigara respectivă în gura copilului, apoi o scoate și începe să fumeze, scrie Daily Mail, care precizează că nu este clar cum au reușit ofițerii să obțină imaginile.

După ce a fost arestată, tânăra a refuzat să ofere explicații cu privire la motivul pentru care a pus țigara cu marijuana în gura copilului.

Citește și
marijuana, india
Metoda găsită de polițiștii indieni pentru a scăpa de 200 de tone de marijuana

Tânăra a afost acuzată de abuz asupra copiilor și a fost dusă la Centrul de evaluare a minorilor din Pinellas.

O purtătoare de cuvânt a biroului șerifului din Pinellas a declarat, pentru Daily Mail, că micuța nu pare să fi suferit răni de lungă durată din cauza incidentului.

Ce pedeapsă riscă Naledi Roberts

Considerată infracțiune de gradul al III-lea, abuzul asupra copiilor care nu provoacă vătămare corporală, desfigurare sau handicap se pedepsește cu până la 5 ani de închisoare și/sau amendă de până la 5.000 de dolari.

Formele mai severe de abuz asupra copiilor duc adesea la pedepse mai aspre.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult