Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără a murit în mod suspect. Părinții bănuiesc mușamalizarea unei crime, pentru că se întâlnea cu un bărbat influent

O fată de 21 de ani, Aleyna Cakir, a murit în mod suspect în luna iunie, la Ankara, iar părinții acesteia acuză poliția de mușamalizarea crimei. Fata a fost găsită spânzurată în apartamentul ei, dar a apărut o dovadă surpriză.

Potrivit părinților tinerei, Aleyna nu s-a sinucis, ci a fost ucisă, pentru că s-au găsit resturi de piele aparținând unui bărbat, sub unghiile sale, ceea ce demonstrează că s-ar fi apărat pentru a-și salva viața.

Aceștia îl bănuiesc pe iubitul fetei, Umitcan Uygun, în vârstă de 22 de ani, care este fiul unui om de afaceri influent în Turcia, Durak Uygun, care a fost fotografiat împreună cu ministrul de interne al țării, relatează Daily Star.

Uygun a recunoscut că a ieșit cu ea în oraș în ziua în care a murit, pe 3 iunie, dar a spus că a lăsat-o ulterior la apartamentul ei, înainte de a merge să bea cu un prieten.

Contradicții serioase în anchetă

Poliția susține că nu poate fi vorba de o implicare politică în anchetă, și așteaptă rezultatele unui test ADN. Anchetatorii încearcă să stabilească dacă Uygun se afla în apartament când Aleyna, cunoscută și sub numele de Sema Esen, a murit. Există însă neconcordanțe în rapoartele poliției cu privire la numărul persoanelor care s-au aflat în locuință, au semnalat procurorii, potrivit sursei citate.

Citește și
Un poliţist alb, inculpat în cazul morţii afro-americanei Breonna Taylor în SUA
Un poliţist alb, inculpat în cazul morţii afro-americanei Breonna Taylor în SUA

În primul raport, datat la cinci zile după incident, s-a consemnat că a murit în jurul orei 1.05 dimineața și că două persoane au fost văzute coborând dintr-o mașină albă și mergând spre clădire.

În al doilea, întocmit trei luni mai târziu, anchetatorii au notat că era singura persoană din locuință.

Jurnaliștii turci au scris și că colega de cameră a lui Aleyna a depus plângere la Poliția din Uygun, spunând că a primit mesaje de amenințare pe rețelele sociale și apeluri telefonice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult