Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără a murit după ce s-a aruncat de la etaj, în Slatina. „Cum să-ți lași tu copilul?!”

O femeie în vârstă de 31 de ani s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc din Slatina. Medicii nu au putut să o salveze și au constatat decesul.

Polițiștii au încercat să identifice cine este femeia, însă nimeni din împrejurimi nu o recunoștea. După zeci de minute, la locul faptei a ajuns o femeie cu un copil mic care a recunoscut-o. Aceasta era chiar soacra tinerei împreună cu bebelușul ei.

„De ce, Irina, de ce mamă ai făcut tu asta? De ce, că nu ţi-am făcut nimic!“, a strigat soacra femeii, potrivit adevarul.ro.

La scurt timp a ajuns și soțul femeii: „De ce mi-ai făcut tu asta! Cum să-ţi laşi tu copilul?!”.

Socrul tinerei a declarat că femeia l-a sunat pe soțul ei cu puțin timp înainte de tragedie: „Acum o juma’ de oră am vorbit noi cu ea, l-a sunat pe băiat, a întrebat când venim...”

Citește și
sinucis
Un pensionar din Lugoj și-a pus capăt zilelor după ce a primit factura pentru curent

„Echipajul SMURD Slatina și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt, au intervenit în municipiul Slatina, strada Libertății, la o persoană de sex feminin, găsită inconștientă, posibil căzută de la înălțime. Femeia, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită în stop cardio-respirator, fiind începute imediat manevrele de resuscitare. Pacienta a fost resuscitată aproximativ o oră, fără rezultat favorabil, medicul SAJ constatând decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult