Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O studentă din Seattle a murit după ce a alunecat pe un trotuar al campusului

O studentă de 19 ani a Universităţii Washington din Seattle a murit miercuri după ce a alunecat pe un trotuar al campusului şi s-a lovit la cap, informează DPA, conform Agerpres. 

Tragedia s-a produs miercuri dimineaţa, la ora locală 10.30, într-o zonă situată la nord de Computer Engineering Building şi la est de Fântâna Drumheller, a indicat Steve Rittereiser, de la poliţia Universităţii Washington, într-un e-mail.

Tânăra a fost dusă în stare critică la Centrul Medical Harborview, unde a decedat, a indicat purtătoarea de cuvânt a spitalului Susan Gregg.

Poliţia investigează acest incident, pe moment nefiind clar dacă gheaţa formată în urma unei recente furtuni de zăpadă a jucat vreun rol în decesul tinerei, a indicat Rittereiser.

Citește și
Tornada Seattle
Fenomen neobișnuit în Seattle. Mai multe case, distruse

"Suntem profund uimiţi de acest nefericit accident", a completat el, precizând totodată că a fost anunţată familia studentei.

Activităţile în campusul din Seattle au fost suspendate luni cauza căderilor de zăpadă, iar marţi din cauza condiţiilor de formare a gheţii, potrivit alertelor emise de universitate în zilele respective.

Cursurile au fost reluate miercuri.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult