Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O pisică a fentat moartea. Cum a „revenit la viață” după ce a fost incinerată

Mitul că pisicile au nouă vieți a fost testat la limită atunci când Ted, o felină iubită a unei femei, a ieșit pe fereastra pentru pisici după ce a fost „incinerată”.

Nicci Knight, din Newby, North Yorkshire, era în vacanță în Turcia când a fost anunțată de vecini că Ted s-a înecat în iazul lor, relatează BBC. Ea a aranjat ca o înmormântare să aibă loc în Thornaby, în timp ce ea și familia ei erau plecați - dar la patru zile după ceremonie, Ted s-a întors în casa lor, scrie The Guardian.

„A trebuit să le dau vestea soțului meu și celor patru copii ai noștri și am fost cu toții absolut devastați, pentru că Ted este o personalitate uriașă și un membru iubit al familiei”, a declarat Knight pentru BBC.

Knight a aranjat ca Heavenly Pets Crematorium să ridice cadavrul și să-l incinereze.

La patru zile după incinerare, Knight - încă în Turcia - a văzut că avea mai multe apeluri pierdute de la îngrijitoarea pisicii.

Citește și
pui pisica
Piper, un biet pui de pisică, a fost salvat după ce a rămas blocată într-o țeavă timp de 5 zile

Îngrijitoarea pisicii i-a spus lui Knight că Ted tocmai trecuse prin fereastra pentru pisici. „Nu am crezut la început”, a spus Knight. „A trebuit să o conving să mă sune pe FaceTime ca să pot vedea că Ted chiar trăia.”

Knight a realizat curând că plătise 130 de lire sterline pentru a incinera pisica altcuiva. Când a mers mai târziu să ridice cenușa, a văzut că urna fusese etichetată „Not Dead Ted”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult