Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O noră a murit în timp ce rostea un elogiu la înmormântarea socrului său. Femeia era mama a trei copii

O familie a avut parte de o dublă tragedie în decurs de doar câteva zile. Un bărbat de 81 de ani a murit, iar nora lui s-a stins în mod tragic în timp ce rostea un elogiu la înmormântare.  

Femeia, mamă a trei copii, a căzut din picioare la înmormântarea socrului său. Ea ar fi suferit un stop cardiac.

Familia lovită de o dublă tragedie a transmis că viața „nu va mai fi niciodată la fel" și că moartea femeii a fost o „lovitură teribilă” pentru toți.

Asistenta medicală în vârstă de 39 de ani din Surrey, Anglia, a mers la înmormântare împreună cu partenerul ei îndurerat, James West, și cu cei trei copii ai ei, de 16, 7, respectiv 6 ani.

Femeia a preluat cuvântul la slujba de înmormântare a socrului său.

Citește și
Sicriu
Înmormântare amânată după ce sicriul a fost pierdut în drum spre biserică. Dricul a fost găsit înzăpezit, după 24 de ore

„Sarah a căzut brusc la pământ în timpul elogiului său. Se pare că Sarah a suferit un atac de aritmie sau un stop cardiac. Nu avea antecedente de probleme cardiace și suntem cu toții devastați de moartea ei subită. A fost o lovitură teribilă pentru familia noastră. A fost o lovitură pentru partenerul ei, care tocmai își pierduse tatăl. A fost o lovitură pentru cei trei copii mici rămași în urmă și a fost o lovitură pentru mine, pentru tatăș și pentru sora ei mai mică", a declarat mama femeii care a murit.

Sarah era asistentă medicală specializată în oncologie.

„Pierderea surorii mele mai mari, și singura mea soră, a fost cel mai greu lucru pe care l-am trăit vreodată”, a spus sora femeii, conform Mirror.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult