Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mamă din Satu Mare şi-a asfixiat bebeluşul şi l-a aruncat într-un canal. Femeia a fost plasată sub control judiciar

Your browser doesn't support HTML5 video.

O mamă din judeţul Satu Mare a fost plasată sub control judiciar după ce şi-a asfixiat bebeluşul şi l-a aruncat într-un canal din spatele casei. 

Polițiștii au reușit să dea de urma femeii din Satu Mare care, acum câteva zile, și-a aruncat bebelușul abia născut într-un șanț din spatele casei.

Pruncul, o fetiță, a fost asfixiat, spun anchetatorii, iar mama, care mai are acasă un copil de 10 ani, e cercetată sub măsura controlului judiciar.

Femeia de 33 de ani este din localitatea Coca și locuiește cu părinții ei. Mai are o fetiță în vârstă de 10 ani, iar rudele susțin că nici nu și-au dat seama că ea a fost însărcinată.

Mama femeii: „N-am întrebat toată ziua. Că n-am văzut. Că stătea cu noi și cu fetița. Doarme zi și noapte că a mea e fată și cu mine stă”.

Potrivit anchetatorilor, bebelușul s-a născut viu și a fost găsit înfășurat într-o pungă de plastic. Medicii legiști spun că a pierit sufocat. Localnic: „A aflat o fetiță. Un copil în canal, în spatele casei la ei. Un nepot l-a găsit în ceva pungă. A venit salvarea și poliția”.

Cei de la Protecția Copilului s-au autosesizat și au început o anchetă în acest caz. Deocamdată, fetița de 10 ani se află în grija bunicilor materni.

Localnică: „A făcut un prunc și l-a aruncat. A tot umblat la lucru. A avut soț, dar nu mai stă cu el. A plecat în Moldova. Pe fetița cealaltă a crescut-o mamă-sa. E păcat mare”.

La audieri femeia a negat vehement faptul că bebelușul mort ar fi al ei. Potrivit procurorilor, ea se află acum sub control judiciar pentru 60 de zile pentru uciderea nou-născutului și urmează să fie supusă mai multor expertize, inclusiv psihiatrice.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult