Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mamă de 23 de ani, acuzată că și-a ucis bebelușii. Ce a căutat pe internet femeia după crime

O femeie din Alaska, Statele Unite a fost pusă sub acuzare pentru uciderea celor doi copii ai ei după ce poliția a descoperit că aceasta a căutat pe internet modalități de a ucide și de a scapa de poliție.

Stephany Lafountain a sunat la serviciul de urgențe în noiembrie 2017 spunând că fiica ei de 13 luni nu respira. Cu o oră mai devreme, susține poliția, istoricul de căutări pe internet al femeii includea ”moduri de sufocare” , ”cum să ucizi un om fără a lăsa dovezi” și ”cum să comiți crima perfectă”, relatează CNN.

Fetița ei a fost dusă în grabă la spital, dar a murit după câteva zile. În timp ce investigau cazul, poliția a făcut o altă descoperire sinistră. Stephany a sunat la urgențe pentru ajutor și cu doi ani în urmă, în 2015, când bebelușul ei de 4 luni, tot o fetiță, nu mai respira. La vremea respectivă moartea bebelușului nu a fost investigată ca pe un omor, dar acum poliția a început investigații alertată de asemănările dintre cele două cazuri.

”Este o tragedie de neimaginat. Avem doi prunci, doi copilași uciși de mamă. Cum să-ți imaginezi așa ceva?” a spus într-un comunicat de presă Eric Jewkes, șeful poliție din Fairbanks.

Stephany Lafountain, în vârstă de 23 de ani, a fost arestată pe 2 septembrie 2018 sub acuzația de crimă de gradul I și al II-lea în cazul celor doi copii ai ei. Autopsiile acestora au arătat că erau bebeluși sănătoși fără afecțiuni sau alte anomalii. După ce și-a sufocat al doilea copil femeia a căutat pe internet sintagme ca ”cele mai bune moduri de a sufoca pe cineva, ”poate să apară înecul la autopsie?” , ”16 moduri de a ucide pe cineva și să nu fii prins”.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult