Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbatul din Bacău acuzat că și-a ucis soția cu care avea doi copii și-a mărturisit fapta

Your browser doesn't support HTML5 video.

Bărbatul de 55 de ani din Comăneşti, judeţul Bacău, bănuit că şi-ar fi ucis soția în urma unui conflict, și-a recunoscut vina în urma audierilor.

Ajunşi în faţa apartamentului, agenţii au auzit zgomote din interior, astfel că au fost nevoiţi să forţeze uşa. Înăuntru, femeia zăcea fără suflare.

Soţul ei a fost ridicat de oamenii legii şi dus la audieri, unde a recunoscut că și-a ucis soția.

După ce au forţat intrarea în apartamentul celor doi soţi, oamenii legii au găsit-o pe femeie fără suflare. Vizibil agitat, bărbatul nu a putut da o explicaţie pentru cele întâmplate. Vecinii susţin că din locuinţa lor s-au auzit strigăte de ajutor înainte de tragedie.

Vecin: O strigat ajutor, ajutor. Reporter: Striga femeia? Vecin: Da, femeia din casă.

Citește și
Jan Kuciak
Cum a fost ucis jurnalistul slovac Jan Kuciak: ”La plecare, am mai tras un foc”

În ciuda manevrelor de resuscitare, medicii sosiţi la faţa locului nu au putut decât să declare decesul femeii. Vecinii s-au declarat surprinşi de cele întâmplate şi povestesc că bărbatul nu a dat de bănuit vreodată că ar avea o fire violentă.

Vecin: Am înţeles că fugea prin casă, nu dădea drumul. O bubuit pompierii uşa ca să intre. N-am avut probleme cu ei. Reporter: Certuri vreodată? Scandaluri? Vecin: Nu, nu, ca ei ieşeau numai prin spate, avea nişte chioşcuri din astea pentru telefoane, în piaţă. În rest, nu.

Tânăr: E un om ok. Noi mergem la el, ne puneam muzică pe telefoane, mergeam cu cardul să îl schimbăm. Mai aveam câte un telefon de vânzare, mergeam la el. Reporter: N-a avut până acum excese de violenţă? Tânăr: Nu, nu. Nu ştim altceva, decât acum ce ştim.

Familia are doi copii. Fata este la liceu, într-un alt oraş, iar băiatul era plecat la muncă în străinătate, de câteva zile. Suspectul a refuzat să stea de vorbă cu anchetatorii şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult