Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mamă a aflat că fiul ei de 10 ani a murit după ce a văzut o imagine cumplită pe WhatsApp

O mamă a aflat despre moartea fiului ei, de 10 ani, după ce a văzut o fotografie cu acesta pe un grup de WhatsApp.

Potrivit The Sun, copilul s-a electrocutat cu un cablu electric în momentul în care se juca afară, împreună cu un vecin.

Femeia se mutase de doar cinci zile într-un cartier din Novosibirsk, Rusia, iar copilul a plecat să se joace afară cu un nou prieten. Pentru că nu cunoștea zona, băiatul de 10 ani a călcat pe un cablu electric, lăsat expus lângă o stație de autobuz, fiind electrocutat la 30.000 de volți, potrivit presei locale.

Mama băiatului, Valentina, a povestit distrusă cum a aflat despre moartea copilului de pe un grup de WhatsApp al noilor vecini.

“Nimeni nu mi-a spus nimic. Am văzut ce s-a întâmplat cu fiul meu, pe chat. Ne mutasem doar de 5 zile și nu cunoștea deloc zona. S-a împrietenit cu un băiat din bloc și acum se jucau afară“, a povestit femeia.

Citește și
Jeffrey Epstein
Răsturnare de situație. Cum a fost găsit în celulă miliardarul acuzat de trafic de minore

Poliția a lansat o investigație sub acuzația de neglijență criminală împotriva celor care au lăsat cablul electric la vedere. Dacă sunt găsiți vinovați, ei riscă până la 10 ani de închisoare.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult