Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiţă de 7 ani a murit după ce a fost lovită de o mașină. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Your browser doesn't support HTML5 video.

O fetiţă de numai 7 ani care traversa strada neregulamentar cu bicicleta, într-o localitate din judeţul Dolj, a fost izbită de o maşină ce gonea cu viteză mare.

Şoferul nici măcar nu a oprit să vadă în ce stare este copila. Din cauza impactului foarte puternic, fetiţa a murit pe loc. Era chiar ziua ei onomastică şi mergea să îşi invite verişorii la petrecere, când s-a întâmplat nenorocirea. Marți după-amiază, magistraţii au decis arestarea preventivă a şoferului.

O cameră de supraveghere a suprins momentul îngrozitor al accidentului. Copila traversa strada neregulamentar, cu bicicleta. Maşina pare să aibă viteza mare şi o spulberă pur şi simplu. Şoferul nici nu schiţează intenţia de a opri maşina. În urma lui, copila a rămas fără suflare pe asfalt. Câţiva oameni care au auzit zgomotul puternic au ieşit îngroziţi din curţi.

De altfel, pe baza unui număr pierdut la locul accidentului, dar şi pe baza imaginilor, şoferul a fost identificat şi prins după 24 de ore.

Acasă, fetiţa era aşteptată la petrecerea pentru ziua ei onomastică. Familia o aştepta să vină acasă cu verişorii ei, ca să taie tortul împreună..

Elena Stoica, mama fetiței: „Soacra mea a rămas să facă grătarul și ea ce a zis “mamaie mă duc să iau pe verișori să tai tortul”. Și i-a zis Narcisa, mamaie, stai acasă, nu te duce. Și a zis “ba da, mamaie, mă duc” și s-a dus și nu s-a mai întors.”

Fetiţa rămăsese în grija bunicii, după ce părinţii plecaseră de 3 săptămâni la muncă în străinătate. George Stoica, tatăl fetiței: „Am venit din Germania am fost la sparanghel și căpşuni, am stat 63 de zile, am venit acasă, am stat 7 zile. Sunt dureri mari, o să rămânem toată viața cu așa durere pentru că altceva nu se poate, fata nu o mai putem aduce înapoi.”

Şoferul de 30 de ani, un cunoscut al familiei, este anchetat pentru ucidere din culpă.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult