Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiță de 3 ani, mama și bunica ei au fost ucise de un șofer care ar fi fost beat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Două femei şi un copil de 3 ani au pierit într-un accident petrecut miercuri seară în localitatea Ovidiu, judeţul Constanța.

Victimele se aflau într-o maşină care tocmai intrase pe podul rutier din oraş, când un autovehicul de teren a intrat brusc pe sensul lor de mers şi le-a izbit.

O altă femeie care se afla cu ele a fost transportată la spital în stare gravă. Imediat după accident, şoferul vehiculului de teren a fugit. A fost găsit de poliţişti şi este audiat.

Tragedia s-a petrecut puţin după ora 19, pe podul rutier din localitatea Ovidiu. Victimele, fetiţa de trei ani, mama şi bunica ei,  se aflau într-o maşină, alături de o altă femeie. La un moment dat, un autoturism de teren a intrat cu viteză pe sensul lor de mers şi le-a izbit în plin.

Martor: "Nişte inconştienţi. Pe o asemenea vreme, părerea mea ar fi trebuit mers foarte uşor. Ce s-a întâmplat aici este o nenorocire. Am înţeles că şi o fetiţă de trei ani a decedat în urma impactului. Nu ştiu, şi eu sunt tată, mi se pare... nu am cuvinte să descriu ce văd aici."

Citește și
accident, Brooklyn Bridge, masini,
Coliziune pe Brooklyn Bridge cu 4 mașini: 3 au luat foc

Bunica de 61 de ani şi mama fetiţei de 31 de ani au murit pe loc. Copila s-a stins în braţele medicilor, care au încercat să o resusciteze, iar femeia de 44 de ani care se afla cu ea pe bancheta din spate a ajuns în stare gravă la spital.

Şoferul autoturismului a pătruns pe contrasens pe o vreme ploioasă şi a intrat frontal în autoturimul condus de femeia de 31 de ani. Imediat după accident, bărbatul a fugit, însă a fost prins la câteva sute de metri de către poliţiştii de la circulaţie.

Acesta era ascuns chiar sub podul pe care a avut loc nenorocirea, iar poliţiştii spun că era băut. Omul a refuzat însă să fie testat cu etilotestul şi să i se recolteze probe biologice.

Şoferul, de 33 de ani, este din Satu Mare şi lucrează la o firmă care execută lucrări pe autostradă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult