Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiță de 3 ani a fost găsită înecată în toaleta unei școli. "Niciun cuvânt nu poate descrie durerea pe care o simt"

Dispărută o zi întreagă, Langalam Viki a fost găsită înecată în toaleta unei școli din Africa de Sud. Fetița avea doar 3 ani, iar familia crede că micuța ar fi putut fi ucisă.

Trupul neînsuflețit al copilei a fost descoperit la data de 7 martie, într-o toaletă cu groapă a școlii primare Glen Grey, informează Mirror.

Mama micuței este distrusă de durere. "Nu există cuvinte care să descrie durerea pe care o simt. Durerea este de nesuportat. Nu am mai putut să dorm de săptămâni întregi. Niciun cuvânt nu poate descrie ceea ce simt. Sunt distrusă".

Amnesty International Africa de Sud a anunțat că speră ca acest incident tragic să determine guvernul să ia măsuri și să eradicheze toaletele cu gropi.

Unii politicieni susțin acest lucru. Alianța Democratică, partidul oficial de opoziție față de Congresul Național African aflat la putere, ar intenționa să lanseze o acțiune în instanță pentru a obliga Departamentul de Educație de Bază să elimine toate toaletele cu gropi din școlile din Africa de Sud.

Citește și
explozie
VIDEO. Momentul în care un bărbat se întoarce să salveze o fetiță de 3 ani după explozia din Botiza, Maramureș

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Educație de Bază, Elijah Mhlanga, a declarat că poliția investighează în continuare circumstanțele în care a murit Langalam.

"Școala respectivă a primit toalete noi în 2018. Am transmis condoleanțe familiei și i-am sprijinit și vom continua să o facem până când adevărul va fi descoperit", a precizat acesta.

Tragedia are loc la doar câteva săptămâni după ce unui băiat în vârstă de 6 ani i-au fost tăiate organele genitale și a fost lăsat să moară într-un șanț, în urma unui atac.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult