Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiță a povestit în lacrimi, la 112, ce îi face tatăl. Reacția bărbatului când a aflat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poveste șocantă în județul Vaslui, unde o fetiță de 12 ani a sunat la 112 și a cerut disperată ajutorul chiar împotriva tatălui ei.

Copila a povestit, cu lacrimi în ochi, că bărbatul o bate atât pe ea, cât și pe frații ei mai mici, care au 2 și 5 ani. De multe ori, copiii cerșeau de mâncare la biserică.

În scurt timp după ce au aflat despre acest calvar, autoritățile i-au luat pe cei mici. Furios, individul a dat însă foc la casă, iar familia a rămas acum pe drumuri. Bărbatul a fost reținut.

Cei trei copii locuiau împreună cu tatăl lor, după ce mama i-a lăsat şi a plecat la muncă în străinătate, în vara anului trecut. Bunica lor locuieşte în aceeaşi casă, într-un corp separat.

Fetiţa de 12 ani le-a povestit poliţiştilor că bărbatul este agresiv şi că nu le da de mâncare nici ei, nici fratelui şi surorii sale mai mici. În mai puţin de o oră, poliţiştii din Bârlad au venit la locuinţă şi i-au salvat pe cei trei copii.

Citește și
paine cu soarece
Pâine ambalată cu un șoarece mort, cumpărată din Vaslui: "L-au pus intenționat"

Bărbatul nu era acasă când a venit Poliţia. Bunica spune că, atunci când s-a întors, i-a spus că dă foc locuinţei, ca să se răzbune. Casa a fost distrusă de flăcări şi nu mai poate fi locuită.

Sătenii spun că, de foame, cei mici veneau la biserică şi cerşeau. Iar tatăl lor era foarte agresiv.

Cei trei copii sunt consiliaţi acum de psihologi. Angajaţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului fac o anchetă socială, pentru a decide soarta lor. 

Specialişti spun că, cel mai probabil, fraţii vor rămâne în grija statului, cel puţin pentru viitorul apropiat. Apoi s-ar putea lua o măsură de plasment maternal.

Bunica fetiţei de 12 ani spune că a sunat la poliţie în mai multe rânduri şi s-a plâns de comportamentul agresiv al ginerelui ei şi de faptul că îşi neglija copiii.

Când poliţiştii veneau însă acasă, ca să verifice sesizările, atât bătrânei cât şi celor mici le era frică să mai povestească despre chinul îndurat. Bărbatul ajuns după gratii acum va fi dus în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult