Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie și-a înjunghiat fiica de 11 ani pentru a nu avea relații intime cu bărbați

O mamă și-a înjunghiat fiica de 11 ani de teamă că ar putea avea raporturi intime cu bărbați. Femeia și-a dus, apoi, fetița la spital, unde le-a spus medicilor că „a murit”.

Rosa Alcides Rivera și-a înjunghiat fiica de 15 ori în spate și în mâna dreaptă. La spital, medicii i-au explicat femeii că nu se mai poate face nimic pentru victimă, moment în care Rivera a început să se certe cu personalul medical și i-a amenințat cu cuțitul, potrivit Orlando Sentinel, citează Mirror.co.uk.

Ulterior, femeia și-a recunoscut fapta, mărturisindu-le polițiștilor că ea și-a ucis fiica pentru a o preveni din a întreține relații intime cu bărbații.

Incidentul a fost declanșat, potrivit oamenilor legii, după ce femeia a acuzat un bărbat că ar fi întreținut raporturi sexuale cu minora. Însă, le-a declarat polițiștilor că nu a observat-o pe fată în astfel de ipostaze și nici minora nu i-ar fi mărturisit acest lucru.

Agresoarea se află în custodia poliției. „Rivera și-a înjunghiat fiica în mașină, în timp ce încerca să o așeze cât mai confortabil”, potrivit oamenilor legii.

Citește și
ambulanta pe sosea
O tânără din Botoşani şi-a abandonat copiii în câmp. Ce s-a întâmplat apoi cu ei

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult