Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie și-a împușcat soțul în zona intimă, fiindcă i-a cerut aparatul de aer condiționat

O femeie din SUA s-a întors la închisoare, după ce nu s-a prezentat la tribunal pentru o acuzaţie de ultraj în formă agravantă.

În luna octombrie, anul trecut, Kimberly Dunn, în vârstă de 35 de ani, şi-a împuşcat fostul soţ în zona intimă, după ce bărbatul a vrut să îi ia aparatul de aer condiţionat, conform unui raport al poliţiştilor, conform actionnewsjax.com

Soţul femeii a venit într-o zi la domiciliul ei, alături de fratele lui, pentru a ridica aparatul de aer condiţionat. El descoperise că femeia încerca să-l vândă pe Facebook.

Cei doi treceau printr-un divorţ. Când bărbatul şi fratele său au încercat să îl desfacă, femeia i-a avertizat să nu o facă. Iniţial femeia a vrut să folosească o armă cu electroşocuri, dar până la urma suspecta a folosit un pistol. Ea şi-a împuşcat fostul soţ în zona genitală. Fratele bărbatului a împins-o şi şi-a condus fratele la spital.

Conform informaţiilor, fratele victimei a strigat: "mi-ai împuşcat fratele" şi a început să o strângă pe femeie de gât până când aceasta a leşinat. Femeia a fost arestată în aceeaşi zi.  

Citește și
sibiu, impuscat, bile,
Tânăr împușcat cu un pistol cu bile în Sibiu. Agresorul s-a predat

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult