Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie din județul Dâmbovița a fost găsită moartă într-o fântână. Era în depresie după moartea unui fiu

Your browser doesn't support HTML5 video.

Descoperire șocantă, marți după-amiază, într-o localitate din Dâmbovița. O femeie de 78 de ani a fost găsită moartă într-o fântână.

Apropiații spun că era în depresie, după ce îi murise un băiat, iar anchetatorii urmează să lămurească dacă a fost vorba despre o moarte accidentală sau despre o sinucidere.

Femeia avea cinci copii, la casele lor. Era în depresie, spun apropiații ei după ce își pierduse unul dintre băieți, în urmă cu câțiva ani. Marți dimineață a plecat de acasă și nimeni nu mai știa nimic de ea. Soțul și rudele au plecat imediat să o caute.

„Am căutat-o pe vale, malul apei, prin stufurile alea. Mi-a spus o vecină: a plecat la grâu, de pădure, că așa se zice aici, de pădure. Am venit cu fiul meu, s-a uitat și a găsit-o aici”, a povestit soțul femeii.

Oamenilor nu le este clar deocamdată dacă femeia a alunecat în fântână sau și-a pus capăt zilelor și așteaptă ca anchetatorii să lămurească lucrurile.

Citește și
Gretta Vedler
Un fotomodel din Rusia care l-a numit ”psihopat” pe Putin a fost găsită moartă după 1 an

La fața locului au ajuns echipajele de la descarcerare, ambulanță și pompieri. Militarii au scos în cele din urmă victima din fântâna, dar femeia nu mai avea semne vitale.

„Nu s-a mai putut face nimic, s-a constatat decesul”, a spus un asistent medical de la Serviciul de Ambulanță Titu.

„O adâncime de aproximativ 15 metri, victima a fost scoasă cu ajutorul descarcerării și a alpiniștilor”, a declarat comandantul de la Detașamentul de pompieri Târgoviște.

Cazul a fost preluat și de polițiști. Aceștia au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească exact în ce împrejurări a survenit dceesul femeii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult