Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie din Brăila, găsită moartă în casă. Principalul suspect, un vecin cu afecțiuni pshice

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârșit tragic pentru o femeie de 72 de ani din Brăila. Polițiștii au găsit-o fără suflare, marți dimineață, în casa ei de la periferia orașului.

 

Conform primelor date oferite de anchetatori, femeia ar fi fost atacată cu un topor.

Principalul suspect este un vecin de 40 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice și cu numeroase internări la Spitalul de Boli Mintale din Brăila.

Polițiștii au fost anunțați de un bărbat care locuiește pe aceeași stradă că un vecin face scandal și este agresiv cu trecătorii. Agenții care au ajuns la față locului au aflat de la acest individ, cunoscut cu afecțiuni psihice severe, că tocmai ar fi comis o crimă.

Nenorocirea a fost confirmată câteva minute mai târziu, când polițiștii au găsit trupul neînsuflețit al femeii de 72 de ani, în casa în care locuia. Martorii spun că suspectul, vecin cu victima, obișnuia să o viziteze.

Citește și
crima
Motivul pentru care un adolescent din Bacău și-a ucis tatăl și i-a ascuns trupul

Bărbatul de 40 de ani a fost reținut, dar anchetatorii nu au putut află prea multe informații coerente de la el, la audieri, așa că l-au dus la Spitalul de Psihiatrie. În funcție de verdictul medicilor, se va stabili dacă individul avea discernământ și dacă poate fi trimis în judecată pentru omor.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult