Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie de 34 de ani care tocmai născuse a murit după ce s-a aruncat de la etaj, la Spitalul Municipal Medgidia

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz șocant la maternitatea Spitalului din Medgidia. O femeie care tocmai devenise mamă a căzut de la etajul 3 al unității sanitare și a fost găsită din păcate fără suflare.

Femeia de 34 de ani născuse marți o fetiță sănătoasă și era singură în rezervă. Joi seară, medicul de gardă de la maternitate a venit să o consulte, iar ceva mai târziu mama femeii a venit în vizită. A intrat în rezerva în care era spitalizată fiica ei și pentru că nu a găsit-o a întrebat-o pe asistentă unde ar putea fi.

Imediat, s-a dat alarma și în mai puțin de jumătate de oră femeia a fost găsită prăbușită în curtea din spate a spitalului.

Tânăra născuse pentru prima dată prin cezariană. Imediat după operație medicii și-au dat seama că este vulnerabilă din punct de vedere emoțional și au cerut sprijinul unui psiholog.

După ce a stat de vorbă cu specialistul, tânăra mamă a decis să renunțe la copil. Joi, a semnat un act prin care a lăsat bebelușul în grija statului. Direcția de Asistență Socială va decide ce se va întâmpla cu el. 

Citește și
femeie cazuta etaj
Ce spun colegele femeii care s-a aruncat de la etaj și a căzut peste un pieton. Forța impactului, cât a unui sac de 100 de kg

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult