Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a murit arsă de vie în casă, în Bacău. Pompierii au găsit-o în dormitor

Your browser doesn't support HTML5 video.

O bătrână de 88 de ani din judeţul Bacău a murit joi noaptea, arsă de vie în casă. Vecinii au văzut flăcările care înghiţeau gospodăria, însă n-au putut să o salveze pe biata femeie.

Trupul carbonizat a fost găsit în dormitor, abia după ce pompierii au reuşit să stingă focul. Militarii spun că incendiul a fost provocat de jarul căzut din soba.

Trecuse bine de miezul nopţii, când în comuna Strugari s-a dat alarma, când un vecin al bătrânei a văzut flăcările la acoperişul casei.

Omul a dat alarma şi câţiva săteni au încercat să stingă vâlvătaia. Nu au putut face însă mare lucru, până nu au ajuns pompierii. Pentru că vântul bătea puternic, sătenii s-au temut că şi alte case din vecinătate vor lua foc.

Pompierii au reuşit să stingă vâlvătaia după mai bine de două ore şi au găsit trupul carbonizat al bătrânei. În urma incendiului, s-au făcut scrum atât casa în care locuia bătrâna, cât şi două magazii.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!  Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult