Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a fost decapitată de o poartă metalică, sub privirile soțului. Cum justifică familia despăgubirile de 140 mil. USD

O femeie a fost decapitată chiar în fața soțului ei, la intrarea într-un parc național. Familia a deschis un proces în care cere daune de 140 de milioane de dolari.

Femeia se afla pe locul din dreapta șoferului, în mașina condusă de soțul ei, când vântul puternic a trântit o poartă metalică, care a intrat prin portieră și a decapitat-o pe femeie. Esther Nakajjigo, în vârstă de 25 de ani, a murit pe loc, arată Mirror.

Soțul și familia victimei susțin că angajații US Park Service din Utah, care gestionează și intrarea în parcul național, au manifestat neglijență și nu au asigurat poarta care a provocat un accident mortal.

„Poarta s-a transformat într-o suliță”

Familia a chemat în judecată serviciul federal de întreținere a parcurilor naționale, iar primul termen a aut loc luni, într-un tribunal din Salt Lake City. Avocații au înaintat cererea de despăgubiri în valoare de 140 de milioane de dolari de la guvern, care reprezintă potențialul de câștig al Esther.

În documentele de la dosar se arată că parcurile s-au redeschis în aprilie 2020, după pandemia de Covid-19, iar rangerii din parcul național din Utah nu au legat poarta, transformând-o „într-o suliță care a intrat prin portieră, ucigând-o pe Esther Nakajjigo”.

Citește și
tanara iran
Un bărbat s-a plimbat pe stradă cu capul soției sale în mână, pe care o decapitase. Idignare în Iran

Reprezentanții guvernului nu au respins acuzațiile, ci au contestat doar valoarea despăgubirilor cerute. Familia a justificat cei 140 de milioane de dolari prin faptul că victima era pe cale să devină CEO al unei organizații non-profit și ar fi putut să obțină un venit anual de sute de mii sau chiar milioane de dolari, arată sursa citată.

Avocații Guvernului au spus că această cerere a fost prea speculativă pentru a fi folosită ca bază de calcul pentru daune.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult