Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fată de 22 de ani a căzut de la balconul unui hotel din Croația. Familia strânge bani ca să-i plătească spitalizarea

O tânără de 22 de ani este în comă după ce a căzut de la balconul hotelului unde își petrecea vacanța. Femeia din Marea Britanie a suferit multiple leziuni la cap și fracturi, iar acum luptă pentru viața ei de pe un pat de spital.

Accidentul s-a petrecut pe 2 octombrie, în timpul vacanței petrecute la Dubrovnik de tânăra de 22 de ani, potrivit cotidianului „The Sun”. Jennifer Walsh a suferit leziuni cerebrale și fracturi ale craniului, precum și mai multe fracturi la nivelul trupului și a membrelor. Ea a fost supusă unei operații pe creier și se află în comă indusă, iar părinții ei au venit de urgență în Croația pentru a o veghea, la capul patului de spital, arată sursa citată.

Cu puțin timp înainte, Jennifer le spusese rudelor că se simțea extraordinar.

„Sâmbătă, pe 2 octombrie, am fost sunați, aflând că sora mea a căzut de la balcon în timpul vacanței din Croația. Am fost complet șocați de vestea îngrozitoare și nu știam în ce stare se afla iubita noastră Jen. Impactul cu asfaltul a fost atât de puternic, încât a suferit două fracturi craniene, a pierdut mult sânge, a avut toate coastele de pe o parte fracturate și una i-a străpuns chiar un plămân, dar și o fractură a șoldului” a povestit sora ei pe rețelele de socializare.

Jennifer a intrat în comă imediat după căzătură, iar medicii au supus-o unei operații pe creier. Acum este în stare stabilă, în comă indusă, și urmează recuperarea, a mai spus sora tinerei.

Citește și
Samuele Gargiulo
Copil de 4 ani, mort după ce a fost scăpat de la balcon de îngrijitorul său. „M-am dus apoi să mănânc o pizza”

Ea nu avea asigurare de călătorie, astfel că familia ei a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a-i plăti spitalizarea.

Până acum s-au strâns aproape 28.000 de lire din suma necesară de 30.000 lire, pe pagina Gofundme, în mai puțin de 24 de ore.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult