Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără de 18 ani din Hunedoara a fost aruncată pe geam de iubitul ei. Ce au povestit martorii

Your browser doesn't support HTML5 video.

O tânără de 18 ani, din județul Hunedoara, a ajuns la spital după ce a fost aruncată de la fereastra apartamentului chiar de iubitul ei, în urma unei dispute.

Bărbatul a fost audiat de către poliţişti, la iar final aceştia au dispus reţinerea pentru 24 de ore. Agresorul este cercetat pentru tentativă de omor, dosarul fiind predat procurorului.

Vecinii povestesc că au auzit o bubuitură puternică și au fost șocați în momentul în care au văzut-o pe fată căzută la pământ, inconștientă. Din fericire a supraviețuit, însă are mai multe fracturi.

Cei doi tineri se aflau într-un bloc din Călan, județul Hunedoara. Martorii povestesc că înainte ca fata să fie aruncată în gol de la etajul trei, au avut o ceartă, iar iubitul de 19 ani ar fi agresat-o. Ulterior, cuprins de furie, a împins-o pe fereastră. Vecinii au auzit bubuitura și imediat au ieșit afară. Tânăra era prăbușită la pământ și nu mai reacționa. Tot vecinii au fost cei care au sunat la 112.

Un echipaj SMURD a ajuns la fața locului și i-a acordat primele îngrijiri medicale. Doar o minune a făcut ca fata să supraviețuiască căzăturii. A fost transportată la Spitalul de Urgențe din Hunedoara. Este conștientă, însă starea ei este destul de gravă. Aşa că medicii au decis să fie transferată la Timișoara, pentru că are mai multe fracturi de bazin.

În schimb, băiatul de 19 ani a fost luat de polițiști și dus la audieri pentru a da lămuriri privind împrejurările în care s-a petrecut fapta.

„În momentul de față este reținut, se află în custodia polițiștilor și este audiat cu privire la împrejurările comiterii faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Polițiștii au deschis un dosar de certetare penală sub aspectul săvârșirii de tentativă de omor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult