Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fată de 15 ani și-a ucis copilul la naștere și i-a aruncat cadavrul într-un sac de gunoi. Ce a dezvăluit autopsia

O adolescentă din Marea Britanie și-a ucis copilul la doar câteva ore după naștere și i-a aruncat cadavrul într-un sac de gunoi, pe care l-a așezat în fața casei, scrie Daily Mail.

Tragedia a avut loc în martie 2019, când tânăra avea atunci doar 15 ani. Ea a născut în sufragerie, în casa în care locuia cu părinții și fratele său. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoțional!

După ce a născut, fata de 15 ani și-a agresat copilul, provocându-i o leziune cerebrală gravă. Aproximativ două ore mai târziu, dându-și seama că micuțul era încă în viață, i-a îndesat bucăți de vată în gură și gât și i-a pus trupul neînsuflețit într-un sac de gunoi pe care l-a așezat în fața casei, înainte de a merge la culcare.

A doua zi dimineață, adolescenta i-a trimis fratelui ei un mesaj prin care îi cerea să arunce sacul de gunoi, însă mama fetei și-a dat seama că ceva nu este în regulă și s-a uitat în sac. Îngrozită, femeia a sunat imediat la serviciile de urgență.

Tânăra le-a spus paramedicilor sosiți la fața locului că nu știa că este însărcinată. Nici fratele ei nu știa acest lucru, dar observase că se îngrășase și că începuse să poarte haine largi.

Citește și
spitalul charite berlin
Un medic cardiolog de la unul dintre cele mai renumite spitale din Europa a fost arestat sub suspiciunea de crimă

„Era singură și a născut copilul fără ajutor, în timp ce tatăl ei bolnav se afla la etaj și făcea dializă, fiind supravegheat de mama ei. După naștere, inculpata l-a agresat pe copil în partea superioară a capului, provocându-i o leziune cerebrală gravă. Aproximativ două ore mai târziu, dându-și seama că copilul era încă în viață, i-a îndesat bucăți de vată în gură și gât. A pus cadavrul copilului într-un sac de gunoi și l-a așezat pe pragul din fața casei înainte de a merge la culcare. Ea a spus că știe identitatea tatălui copilului, dar nu are nimic de-a face cu el”, a precizat procurorul Jonas Hankin KC.

Adolescenta a susținut că tatăl copilului este Benjy Davies, dar acest lucru s-a dovedit a fi incorect.

Autopsia a dezvăluit că micuțul a murit sufocat după ce o bucată de vată i-a blocat esofagul.

Ancheta este în desfășurare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult