Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fată de 15 ani a murit după ce a mâncat un sandviș pe aeroport. Ultimele ei cuvinte

Autoritățile din Marea Britanie au ajuns la concluzia că o adolescentă de 15 ani a murit în urma unei reacții alergice la un sandviș care nu avea o etichetare corespunzătoare.

Natasha Ednan-Laperouse, de 15 ani, care s-a îmbolnăvit la bordul unui avion British Airways, pe ruta Londra-Nisa, a murit în urma unui șoc anafilactic au stabilit autoritățile britanice care au anchetat cazul, relatează CNN.

Adolescenta și-a cumpărat un sandviș de la lanțul de fast food Pret a Manger de pe aeroporul Heathrow din Londra. La 25 de minute după decolarea avionului, tânăra a început să se simtă rău. În ciuda a două injecții cu adrenalină și a oxigenului administrat fata a suferit un infarct chiar în timp ce avionul se pregătea de aterizare și sub privirile îngrozite ale tatălui ei.

”Tată, ajută-mă, nu pot respira!” sunt printre ultimele cuvinte ale fetei care a murit pe aeroportul din Nisa, potrivit Daily Mail.

Tragedia a avut loc în 2016, însă autoritățile britanice au finalizat ancheta acum, stabilind că fata a suferit un șoc anafilactic, fiind alergică la susan-ul din bagheta folosită la sandviș. Autoritățile au dat vina pe etichetarea necorespunzătoare din partea lanțului de fast food Pret a Manger.

Eticheta produsului nu conținea avertizare cu privire la alergeni. Acum familia tinerei cere o lege care să asigure că astfel de cazuri nu vor mai vea loc.

Șeful lanțului de fast food Pret a Manger și-a cerut scuze și a promis ”schimbări semnificative pentru ca o astfel de tragedie să nu mai aibă loc”.

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult