Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fată de 14 ani a murit în mașina condusă de iubitul ei. Alți 3 tineri au fost răniți după ce două BMW-uri s-au ciocnit

O tânără de 14 ani şi-a pierdut viaţa în urma unui grav accident de maşină produs pe DN 18, în oraşul Borşa, iar alţi trei tineri au fost răniţi, a informat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

În autoturism erau 4 tineri, toți din Borșa. La volanul autoturismului BMW seria 7 se afla iubitul fetei decedate, un tânăr în vârstă de 20 ani. Yasmina urma să își serbeze ziua de naștere peste câteva zile. Urma să împlinească 15 ani. În mașina erau încă doi tineri: o fată de 16 ani și un tânăr în vârstă de 24 ani.

Accidentul s-a produs pe DN18, după ce maşina în care se afla fata, condusă de iubitul fetei, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a derapat într-o depăşire. Maşina s-a răsucit pe şosea şi a fost spulberată de un alt BMW, model X6, relatează emaramures.ro.

„La faţa locului poliţiştii au constatat faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 20 de ani din Borşa, având direcţia de deplasare dinspre Borşa înspre Moisei, a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat de 28 de ani din Berbeşti. În urma impactului a rezultat decesul unei tinere de 14 ani din Borşa, pasageră pe locul din dreapta faţă a unuia dintre autoturismele implicate în accident, rănirea gravă a două persoane de 16 respectiv 24 de ani, aflaţi şi ei în calitate de pasageri în acelaşi autoturism", a informat reprezentantul IPJ Maramureş, transmite Agerpres.

Totodată, a fost rănit uşor şi şoferul de 28 de ani.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri, fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Potrivit aceleiaşi surse, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult