Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fată de 12 ani, abuzată de tată și iubita lui, a murit la spital. Cântărea 22 kg, era legată de mobilă și avea 6 oase rupte

Un tată și iubita lui riscă să ajungă la închisoare, după ce fiica bărbatului, în vârstă de 12 ani, a murit cântărind doar 22 de kilograme și cu cel puțin 6 oase rupte și alte răni.

Rendell Hoagland, în vârstă de 52 de ani, și partenera sa Cindy Warren, în vârstă de 45 de ani, au fost arestați săptămâna trecută pentru posibilă torturare, înfometare și abuz asupra Malindei Hoagland, potrivit New York Post.

Aceștia mai sunt acuzați și de faptul că ar fi legat-o pe fată cu un lanț de mobilă de-a lungul a mai multor luni, în locuința lor din West Caln Township, în apropiere de Philadelphia.

Fata a fost dusă de urgență la spital pe 4 mai, după ce tatăl a găsit-o inconștientă în jurul orei locale 19:30. Copila a murit trei ore mai târziu.

Pe lângă greutatea anormală pentru vârsta ei, medicii au mai observat și vânătăi pe corpul copilei și cel puțin șase oase rupte.

Citește și
viktor orban sepsi
Ungaria ar putea avea două echipe de fotbal în prima ligă din România. Câți bani primesc de la Guvernul Viktor Orban

Alături de ei mai locuia și copilul femeii, un băiat de 9 ani, care părea că este tratat corespunzător.

Malinda a fost restrasă de la școală în noiembrie pentru a primi educație acasă. Imagini și mesaje văuzte de procurori în telefonul tatălui și a iubitei lui arată că fata a fost legată cu un lanț de mobila din casă și că a fost abuzată verbal. Fata era pusă să facă genuflexiuni și să alerge pe loc în timp ce era legată. Când copila făcea ceva ce nu era pe placul părinților, aceștia refuzau să-i ofere mâncare.

Tatăl le-ar fi spus medicilor că fata a intrat într-un copac când mergea pe bicicletă, însă procurorii au simțit că este ceva straniu în declarațiile părintelui, ajungând la concluzia că este vorba despre un caz de abuz asupra copilului.

Cei doi au fost arestați pe 6 mai.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult